trawy.info

Forum użytkowników

Tutaj można zostawiać wiadomości dla innych użytowników serwisu oraz odpisywać na nie. Można tutaj zadawać pytania, dzielić się doświadczeniami...
Uwaga! Wpisy niezgodne z tematyką serwisu lub z ogólnie przyjętymi zasadami grzeczności będą usuwane.

Do korzystania z tablicy ogłoszeń rejestracja nie jest potrzebna. Jednak zarejestrowani (i zalogowani w trakcie wysyłania wiadomości) użytkownicy będą otrzymywać mailem odpowiedzi na dyskusje, w których biorą czynny udział oraz mogą dołączać pliki do swoich wiadomości. Zarejestrować się bezpłatnie można tutaj.

Lista : Góra : Poziom wyżej : Odpowiedz

Dzika trawa w trawniku [Elżbieta Makarska : 2009-04-22, 09:52:32]
Proszę o poradę. W moim trawniku(ma 4 lata)pojawiły się w bardzo dużej ilości trawy o grubych , ciemnozielonych, osrych źdźbłach. Rosną w postaci dużej, wystającej ponad trawnik kępy. Wyrywanie lub wycinanie pozostawia duże "dziury". Jest ich już tak dużo, że stanowią ok. 25% trawnika. Zauważyłam je rok temu,teraz przybyła ich wielka ilość.Za płotem mojego ogrodu ciągnie się duży obszar nieużytków i z tamtąd nasiewają mi się różne chwasty i prawdopodobnie też ta trawa. Cz ktoś z państwa ma na to jakąś radę. Ela

Lista : Góra : Poziom wyżej : Odpowiedz

Zaloguj sie lub zarejestruj aby wyslac wiadomosc

strona wygenerowana w 0.0103 sek.